03 tammi

Uskottu – toivottu – rakastettu

Otsikon sanat tulevat näkymään alkaneena vuonna seurakunnassa ja koko kirkossa. Nimittäin, kun aluevaaleista on selvitty, marraskuussa on seurakuntavaalit. Seurakuntaan valitaan uudet luottamushenkilöt. Ehdokasasettelu alkaa keväällä ja päättyy 15.9.2022. Ennakkoäänestys on 8.–12.11.2022 ja vaalipäivä 20.11.2022.

Uskottu – toivottu – rakastettu -kampanja viestii Kirkon Ovet auki -strategian mukaisesti, että aivan kaikki ovat tervetulleita ehdokkaiksi ja aivan kaikkia kutsutaan äänestämään. Seurakunta on kaikkien seurakunta! Jäseniä ovat yhtälailla ja samoilla oikeuksilla aktiivisesti toimintaan osallistuvat kuin sitä jäsenyydellään tukevat. Usko, toivo ja rakkaus kannattelevat meitä kaikkia.

Nokialla tulevalla valtuustokaudella otetaan käyttöön päivitetty seurakunnan strategia ja uudet toimitilat (missä ja millaiset, se selvinnee vuoden kuluessa). Muun muassa näihin asioihin tulevat luottamushenkilöt ottavat kantaa. WHO lupailee jo julkisesti, että meitä kiusaava pandemia saadaan tainnutetuksi tämän vuoden aikana, joten toivoa on, että uuden valtuustokauden alussa toimintakin saadaan täysmääräisesti käyntiin.

Taisin jo edellisvaaleissa neljä vuotta sitten toivoa, että Nokian seurakunta rikkoisi äänestysprosenttiennätyksen. Lähellekään niin ei käynyt, jäimme alle keskiverron. Mutta jospa tällä kertaa toiveeni toteutuisi.

Asetu ehdolle, houkuttele kaverikin mukaan ja sitten marraskuussa lisäämme Uskottu – toivottu – rakastettu -kolmikon perään: äänestetty!

Anu Heiskanen, tiedottaja ja vaali-intoilija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.