19 marras

Epävarmuutta

Aamu alkaa lähettämällä kuittaus paikallislehteen. Valo-liitteen vedoksessa kaikki ok, painoon vain. Hieman huimaa, sillä päivä jatkuu hiippakunnallisella Teamsilla, jossa kuultavana on Taysin infektiolääkäri Janne Laine. Jotain osviittaa jo, mihin suuntaan joulu koronan takia on menossa, mutta myös paljon epätietoisuutta miten rajoitukset tai koronapassin käyttöönotto koskettaa seurakuntia.

Tämä on jo ties kuinka monennes kerta, kun painoaikataulut ja koronamuutokset kulkevat lähekkäin toisistaan välittämättä. Mitään varmaa ei vielä voida sanoa, ei suuntaan eikä toiseen. Vasta ensi viikolla olemme sen suhteen viisaampia. Jää nähtäväksi mitä tilaisuuksia voidaan toteuttaa tai miten ne voidaan toteuttaa. Tuleeko koronapassi käyttöön joissain tapauksissa vai ei? Ei tiedetä, ja silti lehti on lähetettävä painoon, aikatauluja siellä ei voi venyttää.

Joulu tulee joka tapauksessa, ja jouluinen Valo-lehti ilmestyy torstaina 25.11.2021. Se jaetaan paikallislehden liitteenä kaikkiin nokialaistalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa. Julkaisupäivänä se on myös luettavissa sähköisesti. Seuraavana sunnuntaina on jo ensimmäinen adventti. Tuntuu käsittämättömältä, niin hurjaa vauhtia ainakin minun syksyni on kulunut. Lehdessä on kaikki seurakunnan suunnittelemat joulun ajan tapahtumat, jumalanpalvelukset ja Kauneimmat Joululaulut. Ne ja kaikki ajankohtainen tieto löytyvät jo nyt seurakunnan verkkosivustolta ja Visit Nokian sivuilta.

Kädet ristiin ja katse ylös, että tavalla tai toisella suunnitellut tilaisuudet niin seurakunnassa kuin muillakin toimijoilla saisivat onnistua.

Kuvan Veikko-nukke on mukana Valossa.

Anu Heiskanen, tiedottaja, joka toivottaa siunattua alkavan adventin aikaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.