25 tammi

Valoa Nokian kirkoilla!

Kolmena peräkkäisenä lauantaina on Nokian kirkoilla ollut ja on tapahtumaa. Siis tänä kokoontumiskieltojen aikana? Kyllä! Saahan sitä keksiä keinoja toteuttaa yhteisöllisyyttä ohjeita noudattaen. Ja näin meillä tehtiin.

Papistossa ideoitiin pakkasten tultua tapahtuma Valoa Nokialle. Nokialaisia pyydettiin tekemään jäälyhtyjä ja tuomaan niitä Nokian kirkolle la 16.1. Niitähän tuli, ja ne aseteltiin rinteeseen sydämen muotoon tuomaan iloa ja lohdutusta. Tulisydän huomioitiin myös Nokia city -Facebooksivulla ja se sai paljon tykkäyksiä kommentteja. Samoin toki seurakunnan omalla sivulla!

Idea jalostui, ja niinpä Tottijärven, Siuron ja Pinsiön kyläkirkoilla sytyttiin tulet jää- ja lumilyhtyihin la 23.1. ja Suoniemellä sytytetään la 30.1.

Pitemmittä puheitta, kun se kuva kerran puhuu enemmän kuin tuhat sanaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.