29 marras

Yllätys työpöydällä

Olen nukkunut pommiin ja aamutoimet on pakko suorittaa kiireellä. Sataa lähmäistä kylmää vettä. Aivastus kaivelee nenää. Törttöileviä autoilijoita liikenteessä. (Mikä siinä onkin, että niitä aina riittää?) Tällä aamun aloituksella voisi kuvitella, että motivaatio päivän töihin ei ole ihan kympissä. Ei olekaan. Vielä.

Avaan työhuoneen oven. Pöydälläni on vaaleanpunainen sydämellä koristeltu paketti ja paketissa 5 suklaanamia (tätä kirjoittaessa 2). Yllätys työpöydällä – ja kaikki muuttui. Mitä siitä, jos aamu meni vähän pieleen. Ehkä omassakin ajotavassa olisi parantamisen varaa, asenteessa nyt ainakin.

Joulumieli hiipii toimistoon. Media-assistentti laittaa seurakunnan verkkosivujen ja sosiaalisen median N-logoille joulupipot ”päähän”. Heti tämän blogin kirjoittamisen jälkeen voin julkaista netissä uuden kausiesitteemme, joka onkin hieman erilainen kuin mikään aikaisempi. Printtinä se jaetaan huomenna lauantaina 30.11. muun mainospostin mukana talouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa. Esitettä on saatavilla myös seurakunnan toimipisteistä ja kirkkoherran virastosta.

Ja sunnuntaina on jo eka adventti! Silloin aukeaa some-kanavissamme adventtikalenteri. Hoosiannaa lauletaan kirkoissa ympäri maailman. Meillä Nokialla voi osallistua Pappilan joulun ensimmäiseen adventtiin. Messun jälkeen riisipuuroa tunnelmallisessa Pappilassa. Ei huono, sanoisi Uotisen Jormakin. Näistä ja kaikista muista joulun ja talven ajan tapahtumista siis lisää esitteessä.

Tähtikirkasta adventin aikaa.

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.