30 heinä

Badang!

Ja niin loppui loma. Oli hyvä loma. Sanotaanhan, että loma on ollut hyvä, jos ei sen aikana ole ajatellut työasioita. Minä en ajatellut, en ehtinyt tai jaksanut, niin paljon oli muuta puuhaa. Koska en ajatellut töitä enkä työhön paluuta neljään viikkoon, oli eilinen työaamu melkoinen pamahdus. Badang! Tässä sitä taas ollaan ja kaikenlaista pitäisi osata tehdä.

Kaoottisen aamun jälkeen alkoivat asiat järjestyä kosmokseksi ja yllättävän nopeasti pääsin töihin kiinni. Toki suureksi avuksi oli, että olin ennen lomaa kalenteroinut kaikki täällä odottavat asiat muistilistaksi. (Ilman listoja en tulisi millään toimeen.) Toinen asia, jolla pääsin työvirtaan kiinni, on syysesite, johon työkaverit ovat lähettäneet tietoja.

On kuulkaa aktiivinen syksy tulossa, monenmoista ohjelmaa. Syysesite ilmestyy la 24.8.2019. Se jaetaan mainoskiellottomiin kotitalouksiin muun mainospostin joukossa. Kannattaa tutustua.

Heti syyskuussa on pari jännää tapahtumaan, jotka nostan nyt esille:

Kummipostia-tapahtumassa ke 11.9.2019 Prisman Noste-kioskilla klo 15–18 voi lähettää kummilleen tai kummilapselleen postikortin. Kortti ja postimerkki on valmiiksi maksettu. Kummeja ja kummilapsia on kaikenikäisiä. Seurakunta on tehnyt neljä erilaista eri-ikäisille ja erilaisessa elämäntilanteessa oleville sopivaa postikorttia (kuva yhdestä alla). Seurakunta on nokialaisten kastekumppani ja tässä roolissa tukemassa kummiutta nyt tällaisella kampanjalla.

Vatsanpohjassa nipistää vähän, mutta puristan kättä kädessäni lujasti ja vilkaisen viereeni. Siinä hän on. Ihan pian me olemme aviopari. Astumme kirkkosaliin ja urut soivat. Yläpuolella kaartuu ihana vaaleansininen kupoli, sitä täplittävät tähdet. Kattokruunut hohtavat kullanvärisinä. Nokian kirkko on niin kaunis, juuri täällä tahdon naimisiin, tästä olen haaveillut. Tämän unelman myös sinä voit tehdä todeksi 19.9.19 Hääyössä Nokian kirkossa klo 19 alkaen. Mukaan tarvitset vain hänet, tulevan puolisosi. Me järjestämme kirkkohäät puolestanne tunnelmallisesti ja vaivattomasti sekä tarjoamme kakkukahvit vihkipareille. Avioliiton esteiden tutkinta on hyvä laittaa vireille ja ilmoittautua Hääyöhön 6.9.2019 mennessä. Lisätietoja Eeva Koskimäki, 050 430 7163.

Vauhdikasta ja romanttista syksyä toivottelee
Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.