22 helmi

Voihan valtuutetut

Nokian seurakunta on saanut uuden kirkkovaltuuston ja varajäsenet sekä kirkkoneuvoston. Kokouksiakin on jo pidetty ja pöytäkirjat ovat luettavissa netissä. Valtuutetut on siunattu tehtäviinsä ja kausi päässyt vauhtiin.

Miksi sitten otsikoin noin? No, siksi, kun aloin ajatella, miten hienoa on, että iso porukka nokialaisia haluaa antaa aikaansa, taitojansa ja kokemustansa Nokian seurakunnan hyväksi yhdessä työntekijöiden kanssa. Että voihan sentään, miten hyvä, että olette mukana. Että voihan teitä pelottomat, kun olette valmiita tekemään isoja päätöksiä mm. seurakunnan tilakysymyksissä.

Luottamushenkilöt määrittävät painopisteitä, kantavat seurakuntalaisten ääntä, kertovat mitä nokialaisille kuuluu ja mitä he odottavat seurakunnalta. Hierarkiassa korkeimmalla olevat antavat painopisteet, joita kohti työntekijät suuntaavat toimintojaan. Ilman luottamushenkilöiden ääntä seurakuntalaisten kuulumisen kanava olisi suppea.

Hyvä järjestelmä palvelee järjestystä, ja takaa sen, että yhdessä pääsemme tekemään Jumalan valtakunnan työtä. Seurakuntalaisuudella on merkitystä.

 

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.