04 tammi

Iloisia muutoksia

Nokian seurakunta on käyttänyt lehti-ilmoituksiinsa useita vuosia pelkästään paikallislehti Nokian Uutisia. Vuosi 2019 tuo muutoksen tullessaan, kun ilmoittelu alkaa myös ilmaisjakelulehti Tamperelaisen lauantain numerossa.

Nokian seurakunnan strategia kehottaa tutkimaan toimintaympäristöä ja Nokian seurakunnan viestintäsuunnitelma tavoittamaan kaikki nokialaiset.

Nokian Uutisia jaetaan Nokialla reiluun 6 000 talouteen, Tamperelaista noin 13 000 talouteen. Lisäksi lehti on noudettavissa liikkeiden jakopisteistä ja luettavissa ilmaiseksi verkosta. Tamperelaisella on puolueettoman tutkimuksen mukaan paljon lukijoita ikäryhmässä 35–50 -vuotiaat. Nokian Uutisten päälukijakunta on yli 50-vuotiaat. Muutoksella taataan tutut tiedotteet vakiintuneelle lukijakunnalle, mutta tavoitellaan myös uusia lukijoita ja sitä myötä uusia toimintaan osallistujia.

Lehti-ilmoittelun ulkoinen ilme muuttuu uudistuksessa yksinkertaisemmaksi. Tuttu seurakunnan vihreä ja logo säilyvät ennallaan.

Kaikki tapahtumat, ja paljon muuta tietoa, ovat luettavissa Nokian seurakunnan verkkosivuilta. Digimaailmaan siirtyminen näkyy myös seurakunnan tilastoissa. Vuonna 2018 verkkosivuillamme oli 10 000 yksilöityä kävijää enemmän kuin vuonna 2017.

 

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.