17 elo

Oma aika

Kaikki vanhemmat tietävät, miten kallisarvoista on oma aika silloin, kun lapset ovat pieniä. Yhtälailla kaikki tietävät, ettei se ole rakkaudettomuutta lapsia kohtaan vaan tervettä rakkautta itseä kohtaan. Hetkenkin huilaustauko arjen rumbasta lataa akkuja kummasti. Lenkiltä palaa kotiin parempi vanhempi.

Yksinhuoltajilla ja muilla pääosin yksin arjesta vastaavilla nämä oman ajan hetket voivat olla hankalia järjestää. Ja tähän kohtaan seurakunta tarjoaa apuaan. Nokialla alkaa syyskuussa LapsiArkki-toiminta, jossa arjen vastuun yksin kantavat voivat jättää kerran kuussa pariksi tunniksi yli 3-vuotiaat lapset seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten huostaan hoitaakseen omia asioitaan.

LapsiArkin toiminnasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät seurakunnan nettisivuilta: https://www.nokianseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/lapsiarkki

Ensi sunnuntai kirkolliset tekstit kehottavat muun muassa parantumaan itsekkyydestä, kääntämään katsetta omasta navasta Jumalaan ja lähimmäiseen. Jollekin lähimmäiselle avun tarjoaminen voi olla kultaakin kalliimpi asia. Onko sinun lähelläsi yksinhuoltaja, joka tarvitsisi hiukan omaa aikaa? Onko lähelläsi yksinäinen vanhus, joka kaipaisi seuraa? Minun on. Ja niihin asioihin tulee nyt muutos.

Anu Heiskanen, tiedottaja

4 thoughts on “Oma aika

  1. Pingback: 3informative

  2. Pingback: 3consecrate

  3. Pingback: 1heretical

  4. Pingback: URL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.