19 huhti

Hyvä tästä tuli

Kun kirjoitan tätä, seurakunnan toimistotalon käytäviltä kuuluu kolinaa ja akkuporakoneen surinaa. Viimeisiä työpöytiä asennetaan paikoilleen. Vielä täällä on moni asia kesken, mutta asiakkaita pystytään ottamaan vastaan ja kaikki muuttaneet pääsevät tästä alkaen työskentelemään omalla paikallaan.

Kunnioituksella olen seurannut kiinteistöpuolen henkilökunnan työtä, kun toimistotalo on asettunut paikoilleen, toiminnot saatu toimimaan ja kalustukset kuntoon. On siinä ollut monta asiaa mietittävänä; kuinka ihmiset löytävät paikalle, miten posti jaetaan, missä on toimistotarvikkeet, mikä huonekalu mahtuu mihinkin. Ihan lukematon määrä asioita. Samaan aikaan kaikki muut työt.

Niin vain tämä valmistui, ja hyvä tuli. Näillä sijoilla ollaan ainakin kolmisen vuotta. Sitä lyhyemmän ajan, miten nopeammin päätöksiä syntyy. Istuva valtuusto ehtii päättää seurakuntakeskuksen tulevaisuudesta, mutta seuraavalle valtuustolle jää päätettäväksi monta kiinteistöihin liittyvää asiaa; samantapaisia asioita kuin toimistotaloa toimintakuntoon laitettaessa.

Tamperelainen kirjoitti kiinteistötilanteestamme jutun. Sen voi lukea klikkaamalla tätä.

Kiitollisin mielin
Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.