16 maalis

Näillä näppäimillä

Aikataulu on selvinnyt. Muutto on totta pian.
Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto muuttavat valmistuneisiin väistötiloihin viikolla 12. Seurakunnan toimistotaloon muuttaa myös kirkkoherra, talousjohtaja, henkilöstöpäällikkö, ylivahtimestari, hallintosihteeri, projektityöntekijä, tiedottaja ja varhaiskasvatuksen vs. työalajohtaja ja vs. ohjaaja. Talossa on suntio-vahtimestareiden ja kiinteistönhoitajien työtila ja lastenohjaajien työhuone sekä työskentely- ja kokoontumistiloja myös muulle henkilökunnalle.
Muuton vuoksi kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat suljettuina tiistaina 20.3. ja keskiviikkona 21.3. Torstaista 22.3. alkaen palvellaan normaalisti. Kirkkoherranviraston uudet aukioloajat 3.4. alkaen: ma klo 9–17, ti klo 9–15, ke–pe klo 9–13.
Tervetuloa asioimaan Seurakunnan toimistotaloon 22.3. alkaen. Kuvassa oleva kyltti sijoitetaan opastamaan paikalle:

Seuraavana päivänä ilmestyy seurakunnan kevätesite. Se jaetaan paikallislehden peittojakelun mukana kaikkiin talouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa tai joihin on Nokian Uutiset tilattu. Esitteessä on kootusti seurakunnan pääsiäisajan ja kevään tapahtumat.
Kaikesta toiminnasta tietoa saa kätevästi seurakunnan nettisivuilta: http://www.nokianseurakunta.fi/.
Seurakunta on myös läsnä sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/nokianseurakunta, www.instagram.com/nokianseurakunta ja www.twitter.com/Nokian_SRK.

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.