16 tammi

Auki vai kiinni?

 

Vanha totuus kuuluu: ”Viestintä epäonnistuu aina.” Tee niin tai näin, aina se on jollekin väärinpäin. Joko vahingossa tai tahallaan viesti luetaan väärin tai ainakin toisin kuin oli tarkoitettu. Rivien välistä pomppii asioita, joita sinne ei ole kirjoitettu. Mukaan lisätään omia olettamuksia. Olennainen sivuutetaan. Viestin kirjoittaja valitsee väärät sanat tai kanavat.
Tätä mietin, kun lataan somesivuille ilmoituksia seurakunnan uudesta toiminnasta, Majataloilloista. Tai niin kuin työryhmä on nimennyt: Ovi on auki kaikille -majataloilta. Siinä ei ole mitään väärää, jos ei halua lukea sitä niin. Sain nimittäin jo palautetta, että onko kirkon ovi sitten joskus suljettu joilta kuilta, kun NYT se on auki kaikille.
Ei ole. Ei. Sellaisesta ei ole ollenkaan kysymys. On haluttu ilmaista, että tähänKIN iltaan voi osallistua kuka vaan.
Ja millainen ilta onkaan tulossa 21.1.2018 Nokian kirkossa klo 18. Paikalla on yhteisöllisten Majataloiltojen konseptin luoja, gospelmuusikko Pekka Simojoki sekä Sarastus-kuoro ja Majatalobändi. Saa laulaa, kuulla sanaa, tavata tuttuja, nauttia pienestä tarjoilusta, mennä rukoiltavaksi tai olla menemättä. On lupa viihtyä. Yli 3-vuotiaille on Lasten majatalo Kanttorilassa.
Ovi on auki. Kaikille. Tule.

 

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.