27 marras

Tupaten täynnä

Pikkusta vajaa viikko sitten Nokian kirkko oli ääriään myöten täynnä. Siis ihan täynnä, niin että juurikaan enempää porukkaa ei olisi väkisinkään voinut sulloa sisään. Ainakin 780 ihmistä näin ollen, arvatenkin enemmän.
Suomi 100-juhlavuoden yhtenä tapahtumana seurakunta järjesti Lasse Heikkilän Suomalaisen messun. Messu oli oikein juhlaversio. Ihan syystä. Teos koskettaa monin tavoin itsenäisyyden ajan historiaa ja on musiikillisesti sukua suomalaiselle kansanmusiikille. Joten ihan syystä messu kutsui väen kirkkoon.
Ja väki viihtyi. Positiivista palautetta on tullut paljon. Tässä poimintoja Facebook-sivultamme ”Huikea ilta oli! Kiitos!”, ”Upea ilta, kaunis kiitos.”, ”Mahtava elämys. Kiitos.”, ”Olipa hieno ja koskettava konsertti! KIITOS!”, ”Oli kyllä hieno konsertti!”, ”Upea ja koskettava.”
Osallistujien ikähaitari soi kauniisti kansanmusiikin tahtiin ja musiikillisesti tehtiin yhteistyötä yli seurakuntarajojen, kun toteuttamassa olivat Valkia-ryhmä, Sarastus-kuoro, Sastamalan gospelkuoro ja lauluyhtye Pisara solisteinaan mm. ihastuttavat Helmi ja Ilmari.

Nokian kirkon upean tähtitaivaan alla on hyvä kokoontua, välillä musisoimaan, välillä hiljentymään, aina tervetulleena.
Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.