30 loka

JAA #VALOA

Seurakuntaamme on kohdannut kriisi. Talo, jossa olemme tavanneet ihmisiä ja työskennelleet, on sisäilmaongelmien vuoksi pois käytöstä. Seurakuntakeskus on suljettu. Vaikka hienolla tavalla on tapahtumiin ja tapaamisiin järjestynyt muita paikkoja, me työntekijät olemme hajasijoitettuna kuka missäkin ja tärkeä päivittäinen työyhteys on rikkoutunut.

Itse olen syys- ja talvi-ihminen, jota laskeutuva hämäryys ja pimeys ei haittaa vaan päinvastoin motivoi. Olen energisimmälläni syksyllä ja onnellisin talvella. Kun sytytän kynttilän, sen valo on niin kaunis pimeässä.

Tänä syksynä en ole päässyt noihin tunteisiin. Voimat on vähissä enkä ole montaakaan kynttilää sytyttänyt. Tunnen huolta enemmän kuin huojennusta. Työpäivät venyvät, kun kaikki vaatii enemmän järjestelyjä. Säntäilen palavereihin ympäri Nokiaa. Normaali työrytmi on häiriintynyt. Rutiinitehtävät vievät enemmän aikaa.

Tämän epämääräisyyden keskellä vastaan tulee Suomen evankelisluterilaisen kirkon kampanja Jaa #valoa. http://www.valoapimeaan.fi/. Kampanja on suunnattu nuorille aikuisille, mutta mitä siitä, aineistossa on paljon sellaista, joka sytyttää lämpimän toivon liekin sisimmän pimeyteen. Suosittelen tutustumaan.

Ja suosittelen osallistumaan! Seurakunnan lähetysnuoret ja nuoret aikuiset osallistuvat Jaa #valoa -kampanjaan järjestämällä valoinstallaation ke 1.11. Nokian rautatieaseman alikulkutunneliin klo 19–20.30. Poikkea katsomaan, saat matkaasi valoa heijastavan merkin.

Ollaan valona toisillemme, kyllä se tästä, toivoa on.

Anu Heiskanen, tiedottaja

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.