14 syys

Keitä me ollaan ja mitä me tehdään?

Jos seurakunnan työ on herättänyt otsikon kaltaisia kysymyksiä, niin nyt kannattaa ottaa seurakunnan Facebook ja Instagram seurantaan. Koko syksyn ajan Nokian seurakunnan työalat ja luottamustoimi esittäytyvät viikoittain edellä mainituissa kanavissa.

Varhaiskasvatus aloitti Some haltuun -kampanjan viime viikolla ja parasta aikaa on menossa varhaisnuorisotyön viikko.

Työalat ja työaloilla työtä tekevät ovat erilaisia ja niinpä jokainen viikko on aina tekijöidensä näköinen. Erilaisuuden rikkauteen tuovat oman mausteensa luottamushenkilöt, joiden oma vuoro on viikolla 50, mutta heitä saattaa tavata jo työalojen viikoillakin.

Nokian seurakunnalla on myös kanavat YouTubessa ja Twitterissä.

Tavataan somessa!
Anu Heiskanen, somettava tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.