07 touko

Etuoikeuksia, itsestäänselvyyksiä

Lomalta paluu ei sujunut niin kuin Strömsössä. Salasanat kyllä nousivat mieleen, mutta yhteistyökumppanille lähetetystä sähköpostista unohtui liitteet. Vastaanottaja oli varmaan hämmentynyt ja joutui pyytämään niitä erikseen. Lopuksi asialle toki naureskeltiin.

Mutta että loma. Mikä etuoikeus, että on mieluisia töitä! Mikä etuoikeus, että niistäkin saa välillä lomaa! Lienen oikein ymmärtänyt, näin hyvin ei asiat kaikkialla ja kaikilla ole. Ja jos onkin, onko ymmärtäväisiä yhteiskumppaneita?

Tästä ja monista muista etuoikeuksistani olen kiitollinen joka päivä. Koetan myös muistuttaa itseäni, että mitään näistä ei pidä pitää itsestäänselvyytenä. Elämä on arvaamatonta. Toki myös hyvässä.

Ainoa etuoikeus, jota saa pitää itsestäänselvyytenä on Jumalan tasa-arvoinen rakkaus jokaista luotuaan kohtaan. Siitä voikin sitten olla loputtoman kiitollinen.

 

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.