30 marras

Puhhuh, ja sitten taas mennään

Seurakuntavaalit saatiin purkkiin – välissä nopea huokaisu – ja taas mennään. Nyt kohti adventtia ja joulua. Mestarimme syntymäjuhlaa onkin syytä valmistella ja juhlia oikein huolella.

Oletteko jo huomanneet sinne tänne seurakunnan tiloihin ilmestyneitä joulukuusia? Maatialan pappilan kuisti on muuttunut seimiasetelmaksi sunnuntaina starttaavaa Pappilan joulu -tapahtumasarjaa varten. Toimistotalon käytävillä on joulutähti-kukkia (kuva alla). Joulunajan esite on tullut painosta ja jaettu 28.11. talouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa sekä on sähköisesti luettavissa seurakunnan nettisivuilla. Työkaverit tuovat työpisteille lisävaloja. Lätyt torjuvat kaamosta valo-tapahtumalla.

Niin valo. Omasta mielestäni on kerrassaan mahtavaa, että joulu osuu Suomessa pimeimpään mahdolliseen aikaan. Pimeyttä vasten valo saa sille kuuluvan arvon. Pimeys alleviivaa ja korostaa sitä, kuinka tärkeää valo on.

Valo näyttää pimeydelle kuka lopulta määrää.

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.