27 syys

Vaihtuvuutta

Niin seurakunnassa kuin varmasti kaikissa muissakin työpaikoissa välillä vaihtuu väki. Uusia työntekijöitä tulee ja vanhoja lähtee – tai palaa. Joskus ovi käy tiuhempaa tahtia, toisinaan mennään samalla porukalla pitempi aika. Nokian seurakunnassa ollaan ehkä jossain välimaastossa juuri nyt.

Papiston vakinaiseen kokoonpanoon palaa virkavapaalta ja vuosilomalta Eeva Koskimäki. Kanttorin viransijaisena vuoden loppuun toimii Mika Sagulin. Nuorisotyön harjoitteluaan joulukuun alkuun saakka meillä suorittaa Carita Kinnunen. Caritan juttu luettavissa tästä linkistä. Toivotamme heidät tervetulleiksi.

Kuun vaihteessa sanomme heipat Päivi Kuusimäelle taloustoimistosta ja pastori Laura Niskalle. Toivotamme heille siunausta tuleviin aikoihin.

Sanotaan, että ainoa pysyvä asia tässä maailmassa, on muutos. Tai että muutos on mahdollisuus. Ja niinhän se on. Uudet tuovat tullessaan uusia ajatuksia, työtapoja, vinkkejä. Lähteviä kohtaan koettu ikävä muuttuu ajansaatossa hyviksi muistoiksi.

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.