28 elo

RollerMouse Free3

RollerMouse Free3 on uusi laite työpöydälläni. Rullahiiri on jo varsin lyhyen käyttökokemuksen perusteella mitä mainioin kapistus. Niskat kiittävät työpäivän jälkeen, kun kädet ovat olleet paremmassa asennossa kuin tavallisella hiirellä. Kun työskentelee koko päivittäisen työaikansa koneella ei ole ihan sama ovatko kädet levollisesti edessä vai pitkin päivää yhä pidemmälle etuoikealle viistoon ajautuen.

Rullahiirellä on myös superominaisuuksia; parilla painalluksella sekä kopiointi että liittäminen, sivuilla eteen ja taakse siirtyminen, yhdellä painalluksella tuplaklikkaus. Ja ennen kaikkea PRUMMM PRUMMM -rulla. Se on kuvassa keskellä raidallinen osa. Ei tarvitse sivupalkista hiirellä hinata sivua ylös ja alas. Tuosta rullasta pyörittäen pääsee hetkessä siirtymään sivulla oikeaan kohtaan. Samalla voi päristellä työkavereita huvittaen.

Olen aivan tosissani, kun kiitän Luojaani niistä tuotesuunnittelijoista, jotka tämän laitteen keksivät.

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.