21 touko

Aika siunata, aina siunataan

Kauan aikaa seurakunnalla on ollut tapana järjestää Kylvöjen siunaus yhdessä MTK Nokian kanssa. Tänä vuonna tapahtuma on Anja ja Risto Mattilalla Taivalkunnassa, Taivalkunnantie 238, torstaina 24.5. klo 18. Kaikki ovat tervetulleita ja tässä koko perheen tapahtumassa on kahvi- ja mehutarjoilu.

Samana päivänä samaan aikaan Nokian kirkossa vietetään iltamessua, jossa siunataan kesän leirien ja toimintojen isoset. Illan vietto jatkuu Pappilassa klo 21 saakka.

Samana päivänä päiväsaikaan kokoontuu Pappilan joulun työryhmä siunaamaan tulevan joulun kuviot.

Seurakunnassa me siunaamme. Pyydämme siunausta, välitämme sitä. Ei ole yhtä aikaa ja yhtä päivää kaikelle siunaamiselle, vaikka yllä luetusta voisi jotain sen kaltaista päätellä. Me siunaamme kaiken aikaa. Aamusta iltaan, vuodesta toiseen, vauvasta vaariin, toiminnosta toiseen. Me pyydämme siunausta, koska ilman Jumalan kosketusta emme voi olla.

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.