06 helmi

Valoa parakin ikkunassa

Hautausmaan parkkipaikalta Valkamankadulta ovat kaivinkoneet ja nosturit poistuneet. Paketissa olleet jättiläislegopalikat on aseteltu paikoilleen, ja väistötila, seurakunnan toimistotalo, on saanut muotonsa. L:n mallinen parakkitalo otetaan käyttöön keväällä. Kirkkoherranvirasto, taloustoimisto ja väliaikaisväistötiloissa työskennelleet saavat pysyvät tilat väistötarpeen ajaksi.

Seurakunnassa on aloitettu valmistelut muutosta johtuvaan tiedottamiseen. Osoitetietojen päivitys joka paikkaan ja asiasta yleisesti tiedottaminen ovat agendalla nyt. Uskon, että palveluja tarvitsevat ihmiset tulevat löytämään toimistotalon kirkon, Kanttorilan, hautausmaan huoltorakennuksen ja Pappilan välittömästä läheisyydestä.

Olen useasti katsellut parakkirakennelmia jotenkin säälien heitä, jotka joutuvat työskentelemään, opiskelemaan tai asumaan moisissa. Nykyisin tullessani töihin hautausmaan huoltorakennuksen taukotilan takanurkkaan, hiljennän ihanien parakkien kohdalla. Kohta, kohta sinne päästään. Sisällä on valot. Onkohan oma huoneeni tuossa kohtaa?

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.