26 tammi

Rakkautta Pappilassa

Pappilan joulu -tapahtumasarjan työryhmä kokoontui eilen palautepalaveriin. Käytiin läpi tapahtuman päivät adventti kerrallaan; mikä onnistui, mikä ei, mitä palautetta seurakuntalaiset antoivat, kuinka taas saatiin valtavat määrät lahjoituksia nokialaisille vähävaraisille (KIITOS), joulun henki oli läsnä ja laulut raikuivat. Kyseltiinpä vielä, että riittikö puuro.

Ja ai hyvän tähden sentään! Kuulkaa, oikeasti näin voi käydä.

Ensimmäisenä adventtina väkeä tuli enemmän kuin puuroa riitti. Lastenohjaaja Taina Tuominen kaapi kattilan pohjalta vielä yhden annoksen ja laittoi siihen kaksi lusikkaa, koska syömään ryhtyi pariskunta.

Taina katseli sivusta, miten somasti ja ehkä jopa hartaasti nämä kaksi nauttivat yhteistä puuroannostaan. Eikä hän voinut olla sanomatta pariskunnalle:
– Voi miten ihanan näköistä, aivan kuin söisitte hääkakkua!

Eipä Taina arvannut, mitä seuraavaksi kuulisi pariskunnan kertovan.
– Niin, tämä on meille todella suuri päivä. Tasan vuosi sitten Pappilan joulussa tapasimme ja siitä alkaen olemme olleet yhdessä.

Pariskunta ja Taina jatkoivat lämminhenkistä ja humoristista keskusteluaan elämän ihmeistä. Ja niitä jään minäkin miettimään. Ei koskaan tiedä, mitä hyvää voi tapahtua.

Yhden hyvän tietää, Pappilan joulu järjestetään tänäkin vuonna.
Rakkauden roihusta voi lukea lisää kirkon parisuhdeblogista.

Anu Heiskanen, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.